Om Oss

Vi är rörmokare med lång erfarenhet.

Varför ska du anlita oss som rörmokare?

Välkommen till Wonder rör AB, den främsta leverantören av VVS-tjänster i Stockholm. På MKB VVS strävar vi efter att förse våra kunder med de bästa VVS-tjänsterna och lösningarna för alla deras behov. Vårt team av erfarna och kunniga rörmokare är dedikerade till att leverera utmärkt service, oavsett projekt. Vi har resurserna, kunskapen och erfarenheten för att ta oss an alla projekt, från grundläggande reparationer och underhåll till komplexa installationer eller räddningstjänst. Vi är stolta över vårt åtagande att tillhandahålla kvalitetstjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi förstår vikten av kundnöjdhet och strävar efter att se till att varje kund är nöjd med resultatet.

Våra kundtjänst representanter är alltid redo att hjälpa till att svara på frågor och ta itu med eventuella problem. På Wonder rör AB tror vi att våra kunder förtjänar det bästa, och vi strävar efter att tillhandahålla det. Vi erbjuder produkter och tjänster av högsta kvalitet, och vi använder den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service.

GRATIS OFFERT

Familjeföretaget Wonder rör AB

Wonder rör AB är ett av de ledande VVS-företagen beläget på Södermalm, en stadsdel i Stockholm, Sverige. Vi är ett familjeägt och drivet företag som har betjänat kunder i området i över 2 år. Med vår erfarenhet och expertis har Wonder rör AB åtagit sig att tillhandahålla förstklassiga VVS-tjänster till både privata och kommersiella kunder på Södermalm. MKB VVS är specialiserade på alla typer av VVS-tjänster, från små reparationer till kompletta vvs installationer. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive installationer och reparationer av varmvattenberedare, rörreparationer, vattentrycksprovning och badrumsrenovering. Våra erfarna tekniker är också mycket skickliga på att installera och reparera gasledningar och värmesystem. Dessutom erbjuder vi en 24-timmars jourservice för att säkerställa att våra kunder aldrig lämnas utan hjälp i deras behov. På Wonder rör AB strävar vi efter att ge högsta kvalitet runt om Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi är baserade i Stockholm

GRATIS OFFERT
Få en kostnadsfri offert
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom några dagar.