Tjänster

Här finner du några av våra andra tjänster.

Här är det vi kan hjälpa dig med

Vi kan hjälpa dig med dessa rörtjänster, och mycket mer.

Golvvärme

Golvvärme är ett utmärkt sätt att hålla ditt hem varmt och bekvämt under vintermånaderna men även året runt. Våra rörmokare i Stockholm är kunniga inom golvvärme

Att installera golvvärme kan vara en komplicerad process och kräver hjälp av en professionell rörmokare för att säkerställa korrekt installation. Här är en grundläggande guide till installation av golvvärme: 

  1. Börja med att mäta området du vill installera golvvärmen i. Detta hjälper dig att bestämma den bästa typen av system för dina behov samt mängden material vi behöver köpa. 
  2. Förbered undergolvet genom att ta bort eventuellt befintligt golv och jämna till ytan. Detta säkerställer att golvvärmesystemet är korrekt installerat och att värmen fördelas jämnt. 
  3. Installera värmerören. Dessa rör är vanligtvis gjorda av aluminium eller PEX och bör läggas i kors och tvärs. Detta kommer vi att hjälpa er med, med våra rörmokare som finns i Stockholmsområdet.

VVS-tjänster i ditt hem

är avgörande för att hålla våra hem säkra och funktionella. Våra rörmokare ansvarar för att installera, reparera och underhålla VVS-systemen i era hem. De arbetar för att säkerställa att rör och fixturer är korrekt installerade och fungerar korrekt. De tillhandahåller även förebyggande underhåll och reparationer av befintliga VVS-system. Våra service montörer installerar och reparerar alla typer av rör och fixturer, inklusive vattenledningar, gasledningar, dräneringssystem och avloppsledningar. De installerar också VVS-armaturer, såsom handfat, badkar, duschar, toaletter och diskmaskiner. Vi utför även reparationer på toaletter, kranar och varmvattenberedare. Vi kan också tillhandahålla tjänster som rör relining och installation av vattenreningssystem. Rörmokarna är också ansvariga för att se till att alla rör och fixturer är upp till koden och är i överensstämmelse med lokala bestämmelser. De inspekterar VVS-system för att se till att de uppfyller hälso- och säkerhetsstandarder.

VVS-tjänster åt Entreprenader

På Wonder rör AB tillhandahåller vi en omfattande svit av VVS-tjänster till kommersiella kunder. Vårt team av erfarna proffs är tillgängliga för att hjälpa företag med ett brett utbud av VVS-behov, från mindre reparationer till kompletta installationer. Vi är specialiserade på alla områden av VVS, inklusive vattenförsörjning, avlopp, avloppssystem, gasledningar och mer. Vårt team av professionella rörmokare kan hantera alla VVS-relaterade frågor, oavsett hur komplexa de är. Våra tjänster inkluderar rörinstallation, läckagereparation, byte av avloppsledning, installation av vattenledning, installation och reparation av sumppumpar och mycket mer. Vi tillhandahåller även underhålls- och reparationstjänster för att säkerställa att ditt VVS-system förblir i toppskick. Vårt team använder den senaste tekniken och den senaste utrustningen för att kunna tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Vi tar oss också tid att korrekt diagnostisera eventuella befintliga VVS-problem för att kunna erbjuda effektiva lösningar. Vårt engagemang för kundservice säkerställer att vi alltid finns där när du behöver oss.

Rörjour Stockholm

Wonder rör AB gör all service i Stockholm är ett av de ledande VVS-företagen i staden när det kommer till jour. Vi är dedikerade till att tillhandahålla professionella VVS-tjänster av hög kvalitet till både privata och kommersiella kunder. Vårat team av erfarna och kvalificerade rörmokare använder den senaste utrustningen och tekniken för att säkerställa att alla jobb utförs korrekt, snabbt och effektivt. Från enkla reparationer till komplexa renoveringar, MKB VVS Service i Stockholm är det perfekta valet för alla dina VVS-behov i JOUR. Företaget erbjuder ett antal JOUR tjänster, såsom läcksökning och reparation, avloppsrengöring, installation av varmvattenberedare, montering och byte av armaturer, reparation och byte av kranar med mera. Dessutom tillhandahåller vi också räddningstjänst dygnet runt, vilket ser till att alla VVS-problem åtgärdas så snart som möjligt 24/7. Vårt team av erfarna rörmokare finns tillgängliga för att ge råd och hjälp när du behöver det. MKB Service i Stockholm tillhandahåller även underhållstjänster m.m